Køreskole i Hillerød

Skal du tage kørekort til bil for første gang? Eller har du mistet dit kørekort og ønsker at generhverve det? Så står jeg klar til at give dig alle de teoretiske og praktiske redskaber, der skal til, for at du kan blive sluppet løs på vejene.

Route 3400 er en køreskole beliggende centralt i Hillerød. Teoriundervisningen foregår på Møllebakken 3 i Hillerød, med indgang fra Jespervej, mens kørslen foregår i en ny Fiat 500c i og omkring Hillerød. Siden 2012 har jeg hjulpet mange elever med at få kørekortet i hus, og hvis du kunne tænke dig det samme, er du velkommen til at starte på køreskolen Route3400 i Hillerød.

Bliv tryg bag rattet

Uanset om du er ung eller gammel, er det naturligt at få svedige håndflader ved tanken om at skulle sidde bag rattet. For med et kørekort følger et ansvar. Ikke alene over for dine medpassagerer, men også over for dine medtrafikanter. På køreskolen Route3400 i Hillerød lægger jeg derfor vægt på at ruste dig bedst muligt, så du bliver tryg ved at sidde bag rattet. Det gør jeg ved at undervise på mindre hold, hvor alle bliver hørt, og hvor der er plads til at stille alle de spørgsmål, du måtte sidde med.

For mig er det vigtigt at sikre, at du både er tryg ved at køre bil og er dit ansvar voksent, når du efter bestået køreprøve begiver dig ud i trafikken.

Teori og praksis – vejen til kørekort

Inden du for alvor kommer til at sidde bag rattet, skal du påbegynde din teoriundervisning. Denne undervisning er en kombination af undervisning fra min side, dialog og tests, der tilsammen klæder dig på til at gennemføre din teoriprøve. Når du har haft et par teorilektioner, skal du på manøvrebane – den såkaldte ’kravlegård’. Herefter følger en vekslen mellem teori og køretimer.

Når du har bestået din teoriprøve, skal vi gøre dig klar til at kunne bestå din køreprøve. Det er individuelt hvor mange supplerende kørelektioner der er behov, udover lovpakkens antal, for at være klar til at bestå køreprøven. Jeg sørger for at booke din køreprøve, når du har fået den nødvendige tid til at øve dig, og jeg vurderer, at du er klar til at bestå den praktiske køreprøve.

Ta’ dit kørekort hos Route 3400

Hvis du kunne tænke dig at tage dit kørekort på en køreskole i Hillerød, skal du ikke tøve med at skrive dig op på et af mine hold. Jeg starter løbende nye hold op, og det betyder, at der er gode chancer for, at du hurtigt kan komme i gang.