Kørelæreren

Jeg hedder Martin Sander og har været kørelærer siden 2012 i Hillerød.

Jeg har stor erfaring i undervisning af bil elever, og ved hvad der skal til, for at du kommer så godt og trygt igennem forløbet som muligt.

For mig som kørelærer i Hillerød er det vigtigt at du har en god oplevelse med det at tage kørekort. Både i teorilokalet, og i skolevognen. Udover at have fokus på, at det skal være hyggeligt og rart, tilstræber jeg også, at du bliver en god og sikker trafikant der, lige som jeg selv, elsker at køre bil og ikke mindst, føler sig tryg i trafikken.

Jeg er tålmodig samt stille og rolig af natur og det betyder meget for mig, at alle mine elever har en god og tryg oplevelse under hele forløbet.

Det er min overbevisning, at det for dig som elev er godt at have den samme underviser både til teori og i bilen. På den måde har jeg som underviser, hele tiden hånd i hanke med hvad du som elev har brug for, for at komme i mål på bedst tænkelige måde. Der er ingen der lærer ens, og jeg tilstræber at tilpasse undervisningen så den passer bedst muligt til den enkelte elev.

Det er individuelt hvor mange supplerende lektioner hver enkelt har brug for at køre efter lovpakken for at være klar til en køreprøve. Derfor kører jeg en evaluerende prøve med dig sidst i lovpakkeforløbet, for at se om du er der hvor du skal være for at bestå en køreprøve.

Resultatet vil derfor også i langt de fleste tilfælde være en elev der består 1 gang, og som er tryg og glad ved at køre bil.

I 2020 var min beståelsesprocent på 88%

Jeg glæder mig til at se dig på Route3400, din køreskole i Hillerød. Du er også altid velkommen til at ringe til mig på tlf: 2228 3400.

/Martin Sander – Miles of smiles…

 

 

Billede af min søn og jeg, da han fik sit kørekort.